Impresiile clientilor nostrii

TripAdvisor — Citeste sau scrie impresii/Read or write a review 2013-01-01 – 2013-01-02

TripAdvisor, Write a review, Scrie impresia ta despre serviciile oferite de noi

TripAdvisor, Read review, Citeste impresiile clientilor nostri

Constanta Residence Apartments, Apartamente in regim hotelier Constanta, TripAdvisor

Cezar Stoica — Olanda 2011-02-18 – 2011-02-25

Sunt multumit din orice punct de vedere pentru apartamentul Iris. Intradevar este vorba deservicii de cazare, nu inchiriere.

Alex Stoica

Glenn Svensson — Norvegia 2011-01-15 – 2011-02-05

I do not consider that the quality of our services should be improved, everything was fine.

Glenn

Pericles Giannopoulos — Grecia 2010-12-24 – 2011-01-03

Everything was fine. One little detail that needs an improvement is that you could supply a fresh sponge in the sink to wash dishes, for every new client that stays in your apartments. It is a very small cost but it goes a long way in satisfying your tenants. I have seen this in big Apartment/hotel chains where I stay often all over Europe.

All the best, Pericles Giannopoulos

Asit Patnaik — Bucuresti 2010-08-20 – 2010-10-27

Oone of the things which struck me was that the glasses in the bar all had spots on them. A little more care in drying them perhaps.

Actualu I was overwhelmed by the Manager Mr. Razvan, who has kind enough to return a pice of clithing which I had left at the hotel.

Also a big positive is the parking area with acces card, as parking is terrible in Mamaia in the summer.

Location is great we would surely go there again.

Nikolaos Ioannou — Grecia 2010-09-27 – 2010-10-11

I am totally satisfied with the quality that I received as a customer. My only concern is the price.I would be more satisfied if it was just a bit lower. But I would definately choose you again for staying in Constanta.

Nikolaos

Marian Goldenberg — Bucuresti 2010-08-30 – 2010-09-06

TOTUL A FOST FOARTE BINE SI FRUMOS

A-si adauga doar niste "butoni " de cauciuc sau pasla ,sub picioarele scaunelor si a mesei ca sa nu se zgarie parchetul.

Igor Oprea — Republica Moldova 2010-08-27 – 2010-08-31

Am fost incintati de cafeaua facuta de expresor si de privelistea catre Lacul Mamaia.

Igor Oprea

Cezar Argint — Olanda 2010-08-05 – 2010-08-13

Vrem sa spunem ca totul a decurs perfect in apartamentul Frezia. Am fost aproape de Mamaia, apartamentul este bun si confortabil, bucataria perfecta. Noi am fost cu trei copii care sau simtit perfect. Locaul de parcarea a fost fara probleme si chiar am vazut ca daca nu am fi avut locul nostru de parcare am fi avut probleme sa parcam.

Sa nu uit ca ai fost foarte amabil si flexibl cu noi.

Cezar, Francis, Lasse, Leonne si Walter

Florentina Mihai — Bucuresti 2010-07-25 – 2010-07-29

Parerea mea este foarte buna pe ansamblu si raspunsurile mele sunt urmatoarele: 1)Am fost multumita de servicii. 2)La parte de bucatarie, si aici ma refer la tot ce inseamna ustensile si accesorii pentru bucatarie. 3)Singurul incident pe care l-am avut a fost faptul ca in fiecare noapte a ploat ,iar apa a intrat din abundenta pe la geamurile dinspre lac .

Am remediat aceasta problema ce se datora reglajului necorespunzator al geamurilor

4)M-am simtit confortabil si mi-a tihnit acest concediu scurt,iar baietelul meu de 5 ani a fost super incantat si doreste sa repetam experienta. 6)Parere:BUNA.Daca s-ar putea ,ar fi de analizat un pic pretul,care pentru oameni obisnuiti este destul de ridicat.

Edmund Taub — Germania 2010-07-18 – 2010-07-26

Buna ziua,

Nu avem absolut nimic de reclamat. A fost totul super in apartamentul Frezia din Constanta.

personal excelent

servicii / facilitati excelent

curatenie excelent

confort excelent

raport pret calitate bine

Singurul lucru care nu imi place e websiteul dvs. Este foarte nesortat si dureaza mult, sa gastesti ceva.

Cu stima si respect Edmund Taub

Raspuns : Pentru sezonul estival 2010 vom avea un nou web site.

Daniela Gavriloiu — Brasov 2010-07-10 – 2010-07-13

Noi ne-am simtit foarte bine in apartamentul Tania 2 din Statiunea Mamaia. Cred ca ati putea insa face o reclamatie celor care ingrijesc plajele; apa prea murdara, sigur exista solutii si pentru alge, pt. a nu mai ajunge pe tarm. Cat despre plasticele de pe plaja, nu prea putem face mare lucru; e nevoie de ani pentru educarea romanilor.

Vă mulţumim pentru timpul acordat.

Multumim si noi; speram sa revenim cateva zile in septembrie.

Felicia Wudernitz — Austria 2010-07-03 – 2010-07-09

Eu sunt multumita de toate servicile de care am beneficiat in apartamentul Iris. Eu cred ca ar trebui sa bagati si niste programe nemtesti la televizor cum ar fi PRO 7 sau RTL si altele, deoare ce sotul meu nu intelege romana si el nu vrea sa vina deoarece el daca vrea sa se uite un pic la TV nu intelege. Si cred ca nu sunt singura in situatia asta.

In rest nu am ce sa zic noi am fost foarte mulumiti si vom mai veni la voi, iar despre parerea noastra despre voi, curatenie, servicii si restul suntem nu numai multumiti ci foarte multumiti si voi scrie si la cunostintele mele care vor sa mearga la Marea Neagra sa apeleze tot la voi si vor fi cu sigurata si ei la fel de multumiti.

Cu respect Felicia-Maria Wudernitz din Austria

Ilie Claudia — Bucuresti 2010-06-14 – 2010-06-20

Am inchiriat in luna iunie apartamentele Tania Statiunea Mamaia unde ne-am simtit extraordinar ca si cand am fi fost la noi acasa mai ales ca am fost si cu bebelusul meu de 9 luni.

Numai cuvinte de lauda conditii excelente, confort totul utilat si mobilat si liniste iar panorama este de vis.

Ilie Claudia

Lars Ulbricht — Germania 2010-04-29 – 2010-05-02

Am inchiriat apartamentul Tania pentru 1 Mai doar pentru familia noastra.

Am fost surprinsi inca de la cazare de personal si de serviciile oferite din prima zi, curatenia in apartament a fost facuta corect, iar facilitatile oferite ne-au multumit. Din pacate nu am folosit internetul deoarece fiind in vacanta nu am adus si laptopul cu noi.

Lars Ulbricht - Germania

Gabriela Costan — Roman 2010-04-13 – 2010-04-17

Gazda foarte amabila, camerele curate, la fel si baia, bucataria.

Numai lucruri pozitive. Am revenit acasa foarte multumiti. Voi recomanda apartamentul la toti prietenii nostri. Va multumim.

Gabriela Costan

Sabine Helber - Deutsche WindGuard — Varel - Germania 2010-03-22 – 2010-03-28

Serviciile oferite in Apartamentul Tania au fost fost foarte bune si nu cred ca trebuie adaugate alte facilitati pentru moment.

Apartamentul este dotat cu tot ce trebuie si nu am simtit nevoie de ceva anume.

Am avut o mica problema cu expresorul de cafea pentru ca nu am stiut cum sa il pornim dar pina la urma am rezolvat problema.

Am apreciat posibilitatea de a te contacta atunci cind aveam intrebari sau probleme de rezolvat in Constanta.

Alban Reynaud — Andresy - Franta 2009-09-14 – 2009-09-19

Cred ca tot ceea ce aveam nevoie am gasit in apartamentul Iris din Constanta atit la dotari cit si la facilitati. Totul a fost bine si drept urmare am avut o sedere buna in Constanta.

Pe derata sejurului nostru nici un serviciu nu a fost nesatisfacator, totul a fost pus la punct de la inceput : intilnirea din centru, locul de parcare, informatiile legate de oras si pliantele turistice pe care le-ai pus la dispozitia noastra etc.

Singurul inconvenient a fost ca noi am ajuns la finalul sezonului estival si in Statiunea Mamaia nu erau toate cluburile si terasele deschise dar nu este vina ta.

Am fost multumiti de apartament de faptul ca este aproape de plaja si Statiunea Mamaia, pentru ca am avut parcare privata dar si ca am avut vreme buna.

In ceea ce priveste extra serviciile oferite iti multumim pentru ca ne-ai explicat ce anume se vizitam in oras si statiune unde este supermarketul si ce putem face in cele 6 zile petrecute in Constanta. Am fost multumiti si de curatenie si confortul oferit.

Iar pentru noi fiind un grup de 3 persoane sa platim un tarif de cazare de doar 150 ron per noapte per apartament a fost foarte ieftin tinind cont si de locatie.

Noi am petrecut un sejur frumos in apartamentul Iris din Constanta si am descoperit un oras foarte frumos ce combina cultura si Marea Neagra.

Iti multumim si pentru mesajul recent trimis in Ianuarie 2010 cu fotografiile si filmele facute cu Marea Neagra inghetata, este foarte interesant sa vezi contrastul dintre vara si iarna.

Speram sa revenim in curind in tara ta minunata.

Toate cele bune

Alban Reynaud Andresy, France

Stefania Costache — Buzau 2009-08-22 – 2009-08-30

Buna ziua,

Feedbackul nostru este pozitiv in toate privintele, mai putin aerul conditionat din apartament, care din pacate baga aer cald in ambele dormitoare, mai putin in sufragerie. Cam atat am avea sa "reprosam". Totodata pretul ni s-a parut un pic cam ridicat, astfel incat nu l-am clasifica chiar la "excelent" si mai degraba la "bine".

Multumesc, Stefania Costache

LAUNAY Clement - Maxime BETEILLE — Franta 2009-08-19 – 2009-08-26

Am fost cazati la Casa Andra din Piata Ovidiu de linga Portul Tomis.

Totul a fost foarte bine, parca ne-au lipsit unele pliante turistice pentru a ne informa daca este ceva inrteresat de vizitat in oras.

Toate dotarile apartamentului au fost de folos mai ales accesul la internet.

Ivan CAIGNARD, Maxime BETEILLE, Cle?ment LAUNAY, Antoine CUNCHE

Rene Ruokonen — Anglia 2009-08-14 – 2009-08-18

Buna Razvan,

Iti multumesc din nou pentru ospitalitate cit timp am fost in Romania.

Te rog sa urmaresti si raspunsurile la chestionarul tau.

1 Toate serviciile au fost OK. Nu cred ca este necesar sa adaugi nimic pentru moment.

2 Nu cred ca trebuie adauga momentan noi facilitati.

3 A fost o placere sa ne cazam la tine, iti multimim pentru efortul suplimentar depus pentru ca ai asigurat transferul de la Aeroport si pentru ca ne-ai furnizat restul informatiile de care am avut nevoie.

4 Pe viitor daca am putea sa facem rezervari online direct pe site ar fi perfect. Pina atunci vom apela la rezervarile de pe Booking pentru Constanta Residence Apartments.

Ne vedem anul viitor la Sunwaves Festival.

Rene

Ioana Hopirtean — Cluj Napoca 2009-08-04 – 2009-08-14

Ne-am cazat pentru 10 zile ,4 - 14 August 2009 impreuna cu o familie de prieteni in Apartamentul Iris

Ne-am simtit foarte bine si am apreciat ospitalitatea d-lui Razvan inca de la sosirea noastra din prima zi.

Am ramas surprinsi in mod placut si nu cred ca ar trebui facute alte imbunatatiri, eventual un televizor in dormitor.

Multumim,

Ioana Stoica Hopirtean

Raspuns : Incepind cu noul sezon estival din 2010 in apartamentul Iris vom monta si in camera de noapte un televizor.

Sortan Ramona — Anglia 2009-08-05 – 2009-08-12

Buna,

Scuze ca nu v-am scris mai devreme dar am avut problema cu internetul.In legatura cu impresile despre cazare am vrea sa va spunem ca ne-am simtit foarte bine totul a fost minunat.Am fost placut surprinsi de cadourile primite la sosirea in apartament, va multumim pentru acest gest frumos. Doar o mica problema a fost ca nu am avut internet in apartament, dar mult mai important a fost ca apartamentul Aralia din complexul Sveti Vlas Mamaia a fost foarte bine dotat si curat. Va multumim ca ne-ati ajutat sa avem o vacanta minunata.

Fam. Sortan

Raspuns : Incepind din toamna anului 2009 in aproape toate apartamentele am instalat internet cu access wirelles iar acolo unde nu a fost posibil vom oferi clientilor stick-uri pentru access la internet.

Rolland Kouwanou — Statele Unite 2009-08-02 – 2009-08-07

Sint multumit 200%. Personal excelent apartament foarte curat.

Vacanta mea in Romania a fost minunata.

Rolland, GSO, USA

Balan Laura — Iasi 2009-07-24 – 2009-08-07

Serviciile sunt foarte bune. Ar trebui sa puneti la indemana clientilor doar pliante cu programele socio-culturale si de divertisment, adresele mall-urilor si eventual numere de telefon de la servicii de catering...

Raspuns : Incepind din Septembrie 2009 in fiecare apartament avem pliantele unei firme de cathering ce livreava produsele la apartament pe baza comenzii telefonice sau in cazul unor cereri de tip mic dejun masa de prinz sau cine livreaza in fiecare zi la orele stabilite in avans meniul comandat.

Ca dotari, nu ar trebui sa lipseasca de pe terasa mobilierul adecvat si un numar suplimentar de umerase si prosoape, si sa aveti grija ca firma de curatenie sa intervina in cazul murdaririi excesive a ustensilelor/aparatelor de bucatarie!

Cred ca serviciile au fost promte si nu sunt necesare imbunatatiri.

Am fost deosebit de incantati de autonomia pe care o confera un astfel de mod de cazare, autonomie care permite inclusiv pastrarea unui regim alimentar pe perioada sejurului si implicit diminuarea costurilor cu mesele zilnice!

Alte sugestii suplimentare nu am.

Monica Moldovean — Bucuresti 2009-07-24 – 2009-07-30

Va rog sa tineti cont ca raspunsurile sunt formulate din punctul de vedere al unei familii cu 2 copii mici.

Poate ar fi bine daca ar exista in Apartamentul Amaryllis un blender si un storcator de fructe, ca sa nu mai fie aduse de acasa (tinand cont ca am venit cu un bebelus caruia trebuia sa-i pregatesc mancarea). Ar fi nevoie si de un polonic pentru ciorba.

A fost super ok ca am fost aproape de plaja, a fost liniste noaptea, relativ liniste ziua pentru ca se lucra la o cladire din apropiere. A fost bine. Oricum apartamentul este bine izolat si spatios, spatiu extem de util pentru cei care vin cu copii. Poate ar fi nevoie de mai multe aparate de aer conditionat, pentru ca seara am fost nevoiti sa dormim cu geamurile intredeschise.

Mirela si Oather Taylor — Statele Unite 2009-07-19 – 2009-07-23

Ne-am simtit minunat in Mamaia in apartamentul Amaryllis si vom reveni cu placere, speram chiar la anul viitor. In general totul a fost foarte bine si am apreciat calitatea serviciilor pe care apartamentul, si tu personal le oferi clientilor.

Apartamentul este frumos si spatios, cu ferestre mari si vedere la mare. Am apreciat pliantele si hartile pe care le-ai furnizat.

Ar fi extrem de util daca blocul ar avea afara, la intrare o cismea sau un furtun pentru spalarea nisipului de pe picioare ("rinse station").

In final, un scurt mesaj de la sotul meu Oather : "Razvan, I wanted to thank you for everything and to tell you that you were very accomodating and professional. The apartment was very nice and we had a great time."

Marco Mastrorillo — Italia 2009-06-26 – 2009-06-29

Am inchiriat prin Booking.com Apartamentul Frezia impreuna cu un prieten pentru 4 zile.

Am ajuns cu avionul pe Aeroportul Constanta unde am fost asteptati de Razvan si dupa un drum de 25 de minute am ajuns la apartament.

Apartamentul are ca dotari facilitatile descrise pe Booking.com singura noastra problema a fost ca ne asteptam sa fie mult mai aproape de plaja pentru ca noi am fost fara masina dar ne-am descurcat si asa.

Pliantele si hartile orasului ne-au ajutat foarte mult mai ales ca am dorit sa vizitam orasul vechi.

Din pacate nu am stat mai mult in Constanta dar vom reveni in toamna.

Marco Mastrorillo

Afloarei Ionut George — Bucuresti 2009-06-22 – 2009-06-28

In general apartamnetul a fost primitor si ne-am simtim bine in el.

Ca in orice domeniu de activitate, si mai ales in cel al prestarilor de servicii, exista intotdeauna loc de mai bine.

Si, prin urmare, vreau sa subliniez faptul ca nu ar trebui sa vedem lucrurile in negru chiar daca exista anumite imperfectiuni.

Cred ca putem discuta de cateva observatii, in ordinea intrebarilor propuse de dumneavoastra, care sper ca vor aduce o imbunatatire dupa cum urmeaza:

Daca ar existata si serviciul de internet cred ca as reveni cu mare placere in acest loc. Personal, am simit lipsa acestuia. Am folosit serviciul de GPRS prin telefonul mobil dar este destul de limitat.

Televizoarele ar trebui complet schimbate cu ceva mai modern gen LCD cu diagonala mult mai mare (BEKO mi s-a parut prea mic in comparatie cu dimensiunea camerei).

Ne-am bucurat foarte mult de generozitatea spatiului oferit de apartament.

Privelistea spre mare mare a fost superba. Bucataria este foate bine dotata si ne-am simtit ca acasa.

Domnul Radu ne-a inspirat incredere inca de la inceput si a stiut sa raspunda eficient si proactiv de fiecare data cand a fost solicitat.

Am apreciat ca s-a implicat sa ne arate drumul cel mai bun pentru a ajunge la destinatie.

Multumim frumos. Cu drag, George si Carmen

Suzanne Mechanic — Statele Unite 2009-06-21 – 2009-06-25

Am inchiriat pentru citeva zile apartamentul Frezia din Constanta unde ne-am simtit destul de bine.

In urma sederii noastre nu cred ca ar trebui adaugate alte dotari sau facilitati mai ales ca am gasit in apartament tot ceea ce am avut nevoie.

Pliantele si hartile turistice din apartament au fost de mare ajutor pentru ca am reusit sa gasim rapid anumite obiective pe care doream sa le vizitam.

Serviciul de preluare de la si pina la Gara si l-am apreciat foarte mult mai ales pentru ca nu am fost nevoiti sa apelam la taxi or sa inchiriem o masina.

Tincuta Badea — Cluj 2009-06-09 – 2009-06-23

Sederea noastra la apartamentul Aralia din complexul Sveti Vlas Mamaia a fost foarte placuta. Ne-a convenit foarte mult ca a fost la parter (copii, carucior). Holul, piscina si restaurantul au fost un ambient de bun gust. Marea a fost foarte aproape, restaurantele la fel iar Radio vacanta cam prea aproape (daca stiam ca va suna radio vacanta toata ziua pe plaja ceream alt apartament mai in nord). Faptul ca am putut gati pentru copii (mai ales pt cel mic caruia nu am vrut sa-i dam mancare de restaurant) a fost extraordinar. Frigiderul a fost mare, plita electrica suficienta, prajitorul de paine suficient.

Au fost doar 4 probleme:

  1. La baie curgea apa pe langa dus de cate ori il foloseam, lucru foarte neplacut pentru cat am platit pt apartament. Trebuia sa stergem, se usca foarte greu neavand geam de aerisire doar ventilator. Trebuie sa rezolvati problema cu dusul.

  2. Apa din piscina era cam rece. Nu poate fi oare incalzita cu vreo 2-3 grade?

  3. Cearsaful de la canapeaua din prima camera nu era potrivit (era cu elastic potrivit pentru o saltea, nu pt canapea). Trebuia sa fie unul simplu.

  4. Oalele au fost insuficiente si de proasta calitate. Noroc ca le-am adus pe ale noastre de acasa, dar ideea e sa vii la ceva gata utilat si nu sa aduci cu tine de acasa oale. O tigaie din teflon pt o omleta dimineata ar fi fost excelenta.

Daca vom mai veni la anul in vara, as dori sa stiu exact cat de utilata e bucataria si ce nu e in regula la apartament. (de ex nu am stiut ca in baia asta curgea apa pe langa dus).

Raspunsuri : In primul rind va multumesc pentru mesaj si mai ales pentru lucrurile negative semnalate ce ne intereseaza in mod deosebit deoarece nu toti clientii ne impartasesc si problemele intimpinate. Pe viitoar va rugam se ne semnalati din timp toate problemele pentru a putea fi remediate in cel mai scrut timp. Problema dusului a fost remediata la inceputul lunii Iulie fiind semnalata de un alt client. Din pacate problema apei din piscina nu poate fi reparata deoarece constructorul a montat doar un sistem de recilculare a apei. In ceea ce priveste lenjeria de pat ea se putea schimba oricind de doamna ce face curatenie in apartament dar din pacate nu am stiut acest lucru. Legat de lipsa dotarilor din bacatarie si mai ales a veselei in toamna am improspatat stocul.

Rene Dorfel — Olanda 2009-05-27 – 2009-05-31

Am avut 5 zile Excelent in Constanta si Mamaia iar vremea un tinut cu noi.

Iti multumim si pentru Serviciul de transfer de la Aeroport la apartamente si retur.

Cind am facut rezervarea pe internet am inteles ca vor fi in apartament paturi individuale dar nu a fost o problema faptul ca am avut paturi Mari mai ales ca am locuit 3 persoane in apartamentul Frezia si o persoana in Apartamentul Iris.

Pretul pe care l-am platit in total pentru ambele apartamente a fost foarte bun in comparatie cu ofertele de la hotel.

Am apreciat si informatiile pe care ni le-ai dat dar si pliantele puse la dispozitie ce ne-au ajutat foarte mult.

Iti multumim pentru serviciile oferite si pentru Ajutorul dat, sa speram ca ne vom revedea in vara.

Rene, Ronald, Robert & Jan

Steven Bates — Statele Unite 2009-05-24 – 2009-05-27

Apartamentele Frezia si Iris au fost remarcabile, am avut in apartamente tot ceea ce ar avea nevoie de un turist. De la mici cu ar fi : filtru de cafea, chiar si cafea, zahar, fier de calcat si apa distilata, internet prin fibra optica.

Domnul Radu a fost foarte amabil cu noi chiar si atunci cind am uitat cheile in apartament si nu am mai reusit sa intram a venit in 15 minute si a deschis usa cu o alta cheie.

Distanta de la Apartament la intrarea in Statiune este de 1 km iar pina la plaja alti 200 de metri.

Fulvio Bertolino — Italia 2009-05-06 – 2009-05-08

Salut

Am petrecut 2 zile frumoase in Constanta in apartamentul Frezia. Am apreciat si faptul ca am fost asteptati in Aeroportul Constanta pentru a fi condusi la apartamentul rezervat.

Fulvio Ferrara Italy

David Clift — Marea Britanie 2009-05-01 – 2009-05-04

Ne-am distrat de minune in Constanta si Mamaia de 1 Mai.

Apartamentul a fost frumos si simplu. Nu am simtit nevoia unor anumite dotari in plus, poate un ghid al orasului ne-ar fi ajutat mai mult.

Serviciul de cazare oferit a fost de buna calitate, remarcam in special faptul ca am fost preluati de la Gara si condusi la apartament si la plecare pentru ca am fost condusi la Gara.

Ne-am placut mult pliantele din apartament ce ofera foarte multe informatii despre Constanta si Statiunea Mamaia.

Marius Obreja — Bucuresti 2009-04-30 – 2009-05-03

Din punctul de vedere al serviciilor am fost extrem de multumit, nu cred ca ati avea ce sa-i mai aduceti in plus.

Nu consider ca fiind vreunul dintre serivii nesatisfacatoare.

Toate cele bune si poate ne mai vedem.

Benjamin Doize — Franta 2009-04-11 – 2009-04-13

Nu stiu ce ar putea fi adus in plus in apartament pentru ca totul a fost perfect.

In ceea ce priveste facilitatile oferite apartamentul fiind foarte bine dotat nu am simtit lipsa unui anume serviciu.

Apartament este curat, paturile sint confortabile, bucataria complet echipata. Acest apartament a fost perfect pentru excursia noastra.

Am fost foarte fericiti pentru ca ne-ai luat de la Gara si la plecare ne-ai condus la autobuzul pentru Varna. De obicei acest serviciu in Europa se plateste dar am observat ca in Constanta este gratuit.

Vreau sa iti multumim pentru ajutorul dat in a gasit ruta perfecta pentru Varna si Sofia.

Au revoir!

James Leaver — Marea Britanie 2009-03-20 – 2009-03-21

Doar ce am ajuns in Republica Moldova dupa o scurta pauza in Galati.

Am fost multumit de cazarea din Constanta mai ales ca venind cu motocicletele am avut unele dificultati in a gasi drumul corect catre Constanta.

Iti multumim si pentru ca ai acceptat sa primesti piesele pentru motociclata de care aveam mare nevoie in turul nostru prin Europa.

Mai multe despre turul nostru gasesti aici : Motorbiking around the European Coast for Cancer Research

James and ED

Jo M Mantelers — Olanda 2009-03-13 – 2009-03-15

Din punct de vedere al serviciilor, nu am simtit ca ar lipsi ceva, totul a fost ok : de la primul telefon, pana la intalnirea pentru primirea cheii.

Va pastrez numarul de telefon si sunt sigura ca ne vom revedea anul acesta. Va recomand si prietenilor mei.

Cu stima,

Fam Mantelers

Luminita Mosolea — Galati 2009-01-22 – 2009-01-24

Am fost cazati in apartamentul Aralia din Statiunea Mamaia pentru 2 nopti impreuna cu sotul si copilul, timp in care ne-am simtit ca acasa (nu am crezut ca in luna ianuarie sederea la mare poate fi atat de placuta ).

Incercand sa fac o caracterizare a serviciilor de cazare le-as rezuma in cateva cuvinte: profesionalism, calitate, seriozitate.

Sper ca si in sezonul estival sa ne cazam beneficiind de serviciile Dumneavoastra.

Cu stima, Luminita din Galati

Mihai si Gabriela — Sibiu 2008-12-25 – 2008-12-27

Craciun la malul marii,

In ziua Craciunului, ca un capriciu am decis sa vizitam Litoralul Constantean. Dupa o cautare pe google in 5 minute eram la telefon cu domnul Radu. Am fost surprinsi ca intr-o zi de Craciun sa fim intampinati cu atata amabilitate si servitudine.

In urmatoarea ora am impachetat, am pornit la drum ca la ora 11 seara sa fim intampinati la intrarea in Constanta. Din nou foarte surprinsi de buna ospitalitate mai ales trebuie sa repet in ziua de Craciun.

Ne-am cazat pentru doua nopti, foarte intim spatios curat intr-un cuvant am petrecut niste zile romantice, iar apartamentul ne-a completat starea de bine.

O sa incercam sa revenim la vara si daca ajungem cu siguranta stim unde sa apelam.

O idee foarte buna, un concept altfel, mai personal cu alta metalitate.

Despre inbunatatiri astea mereu vin cu timpul si oamenii, noi ne-am simtit indestualti, poate pentru sejururi mai lungi vor aparea si alte trebuinte.

Pietro Renda — Italia 2008-10-15 – 2008-11-14

Vreau doar sa iti spun ca pe timpul sederii mele in Constanta m-am simtit foarte bine in apartamentul inchiriat, in plus serviciile gratuite pe care le-am primit : internet, loc de paracare, transfer de la gara, curatenia la 8 zile au fost perfecte.

Sint sigur că dacă voi reveni in Constatnta voi folosi serviciile tale.

Cele mai bune urări Pietro Renda

Dawn Nelson — Statele Unite 2008-11-04 – 2008-11-07

Apartamentul a fost foarte curat si frumos decorat. Pozitionarea apartamentului este perfecta, am mers pe jos la majoritatea obiectivelor turistice de interes in plus este si foarte aproape de Gara.

Proprietarul este incredibil de saritor, ne-a ajutat foarte mult in primul rind cu transportul de la Gara la apartament cind am ajuns si de la apartament la Gara cind am plecat.

In plus pliantele turistice pe care le-am gasit in camera ne-au ajutat foarte mult sa ne descurcam in Constanta.

Rezervarea acestui apartament a fost o afacere excelenta, mult mai bine in comparatie cu ceea ce se intimpla la hoteluri.

Raluca Voinea — Ploiesti 2008-10-30 – 2008-11-02

Multumim foarte mult inca o data pentru cazare, ne-am simtit foarte bine.

Nu avem de ce sa ne plangem, chiar am avut tot ce ne-a trebuit, chiar si HBO :)

Pliantele si hartile turistice au fost foarte utile, pacat ca nu exista si un ghid de tip lonely planet despre oras - dar chiar am intrebat in toate librariile si anticariatele si nu exista nimic, nici macar o brosura veche, trebuie sa gasim pe cineva interesat sa publice asa ceva.

La capitolul dotari sigur ca internetul in apartament e intotdeauna binevenit, noi am avut pana la urma un internet mobil, dar am vazut ca exista si cafeneaua cu acces wireless de langa muzeu, deci nu e asa o mare lipsa pana la urma.

Garsoniera Gerbera, in centrul istoric al Constantei este un loc perfect pentru cei interesati de viata autentica a orasului. Amenajata modern, cu toate utilitatile, este intima si in acelasi timp spatioasa.

Felicitari lui Razvan pentru ca este o gazda impecabila.

Ianculov Vucomir — Timisoara 2008-10-31 – 2008-11-02

In primul rind ma bucur ca ne-ai asteptat la Gara si ne-ai condus la Apartament. Lucru pe care l-ai facut si la plecarea noastra.

In cele 2 zile petrecute in apartament nu am avut probleme.

Pentru viitor imi doresc daca poti sa dotezi apartamentul cu internet wireless.

Maruta Daniela — Bucuresti 2008-08-10 – 2008-08-17

Buna dimineata,

Intradevar apartamentul Iris arata bine si are toate utilitatile, noi ne-am simtit foarte bine ,dar fiindca am fost 2 familii din care una cu copii, ei au stat in sufragerie si noi in camera de noapte, ne-ar fi prins bine un televizor mic si in dormitor sau un radio macar.

Din Bucuresti numai bine si multe salutari

Dana Maruta

Raspuns : Incepind cu noul sezon estival din 2010 Apartamentul Iris Constanta vom monta si in camera de noapte un televizor.

Ana Itigan — Canada 2008-07-30 – 2008-08-04

Sincera sa fiu nu am nimic rau de spus despre apartamentul Iris. A fost perfect pentru noi foarte aproape de Statiunea Mamaia si dotat cu tot ce am avut nevoie.

Cu toate ca nu am avut nevoie de obiectele pentru plaja ce se gasesc in apartament le-am folosit si ne-au fost de ajutor pe plaja.

Anul viitor sigur o sa ne intoarcem la tine.

Mersi pt tot !

Vasile Solcan — Suceava 2008-07-01 – 2008-07-11

Va multumim foarte mult ca ati acceptat sa ne cazati la dumneavoastra in apartamentul Frezia.

Ne-am simtit foarte bine, conditiile de cazare sunt foarte bune si speram sa ne cazati si in 2009.

O singura sugestie as avea, daca s-ar putea sa schimbati masina de spalat si sa montati un al doilea televizor in dormitor.

Astept un mail cu lista de preturi pe 2009.

Raspuns : Incepind din luna septembrie 2008 in Apartamentul Frezia exista o masina de spalat noua iar din luna Ianuarie 2009 vom monta un televizor si in camera de noapte.

Cecilia Barta — Bucuresti 2008-06-13 – 2008-06-17

Ne-am simtit foarte bine in Apartamentul Iris, ati avut o idee minunata cu inchirierea unui apartament in regim hotelier.

Am dori sa revenim chiar in perioada aceasta, va rugam sa ne comunicati o lista de preturi si pentru celelate apartamente de doua camere si pentru garsoniere.

Multumim foarte mult.

Giurea Daniela — Ramnicu Valcea 2008-05-29 – 2008-06-02

Buna dimineata!

Am fost cazate in Apartamentul Iris un grup de 6 persoane si am fost foarte multumite.

Apartamentul este frumos mobilat si cel mai important este dotat cu absolut toate cele necesare pentru a petrece un concediu excelent.

Va pot asigura ca nu va va lipsi nimic.

As avea un singur sfat pt proprietar : montarea unei oglinzi mari in hol !

Concediu placut tuturor!

Barbara and David Maxwell — Edinburgh - Scotia 2008-05-03 – 2008-05-24

Draga Razvan,

Iti multumim pentru ca ne-ai inchiriat unul din apartamentele tale.

Este foarte bine pozitionat si aproape de centrele comerciale si statiile de transport in comun.

Ne-am simtit foarte bine plinbindu-ne pe plaja sau pe malul lacului. Apartamentul Iris este dotat cu tot ce trebuie in plus este confortabil si curat.

Faptul ca in fiecare Simbata se facea curatenie me-a placut foarte mult. Totul inclusiv lenjeria de pat si prosoapele au fost intotdeanua curate si proaspete.

Ai fost foarte amabil cind ai venit la Gara sa ne duci la apartament si la finalul vacantei cind ne-ai condus din nou la Gara. Acest lucru nu ni s-a mai intimplat pina acum si am apreciat foarte mult gestul tau.

Iti multumim si pentru ca ne-ai imprumutat un telefon mobil pe care l-am folosit cind am avut nevoie de ceva.

Ai facut atitea pentru noi pentru a avea o vacanta reusita si te vom contacta cu siguranta cind vom reveni in Constanta.

Iar daca vom afla ca sint si alte presoane ce doresc sa calatoreasca in Romania le vom da datele tale de contact.

Nathan Burke — Statele Unite 2008-05-17 – 2008-05-24

In ceea ce priveste Apartamentul Amaryllis, totul a fost OK

Accesul la internet a functionat perfect.

Marimea apartamentul a fost potrivita chiar mare.

Locul in care am fost cazati ne-a facut sa ne simtim bine.

Privirea la Marea Neagra a fost superba.

Apropo, distanta pana la plaja, a fost foarte aproape.

Va recomandam cu cel mai mare placere!

Si nu numai asta, am apreciat ajuturul pe care mi l-ati oferit cand m-ati dus cu masina la farmacie in oras!

Multumim mult pt tot!

Nathan Burke

Dorina Dumitrache — Focsani 2008-03-30 – 2008-04-02

Referitor la cazarea mea in apartamentul Iris din Constanta nu pot sa spun decat cuvinte de lauda.

Gasirea apartamentulului Iris pe internet a fost importanta pentru mine deoarece doream un loc potrivit pentru cele 3 zile petrecute in Constanta.

Inca de la sosirea mea in oras, serviciile oferite au fost de calitate : mi s-a oferit serviciul de transport de la locul unde eram si pana la apartament cu masina de calitate si surpriza chiar Domnul Razvan Radu presteaza acest serviciu gratuit. Felicitari !

Apartamenul este foarte spatios si confortabil, cu 2 camere elegant mobilate si cu un balcon super spatios cu vedere spre o zona linistita si cu multa verdeata .Apartamentul Iris din Constanta este dotat cu toate utilitatile necesare, atat baia cat si bucataria, precum si alte facilitati, cum ar fi : tv cu televiziune prin cablu, acces internet si telefon, parcare proprie si pe toata perioada cazarii am beneficiat de intimitate.

Locatia este usor de gasit, langa apartament sunt magazine dar foarte aproape este si Centrul Comercial TOM din Constanta.

Deoarece pe parcursul sederii in apartamentul Iris am avut parte de tot confortul locuintei de acasa si pentru ca Domnul Razvan Radu mi-a oferit garantia calitatii, discretie, seriozitate si respect cu siguranta voi alege tot aceasta oferta si pentru viitoarele mele sederi in orasul de la malul marii.

Matei Truta — Bucuresti 2008-03-08 – 2008-03-10

Am petrecut doua nopti in Apartamentul Iris din Constanta.

Cazare impecabila si proprietar deosebit.

Ionescu Georgeta — Bucuresti 2008-03-08 – 2008-03-09

Am petrecut impreuna cu prietenii nostrii un weekend de vis in apartamentul Frezia din Constanta.

Cazarea a fost excelenta, piata Ciresica din Cartierul Tomis Nord bogata si cu preturi bune, cartierul Tomis Nord linistit.

Singurele imbunatatiri care s-ar putea aduce ar fi un televizor si un aparat de aer conditionat (pentru vara) in dormitor.

Dl. Radu este o persoana extrem de amabila si care incearca (si chiar reuseste) sa rezolve toate problemel clientilor sai.

Va multumim din suflet pentru tot si cu siguranta vom reveni pentru o vacanta mai lunga.

Va dorim succes si sa va extindeti si cu alte oferte de cazare pe toate gusturile.

Vatamanu Felician — Bucuresti 2007-09-24 – 2007-09-30

Minunant as putea spune, am petrecut cu logodnica mea o saptamana in Apartamentul IRIS din Constanta si ne-am simtit foarte bine. Apartamentul ne-a intrecut asteptarile prin curatenie,dotari si bun gust.

Internetul functioneaza la viteze foarte bune iar cablul tv - impecabil.

Magazine pentru aprovizionare sint foarte aproape si la preturi excelente.

Cu siguranta vom reveni si in viitor. Multumim foarte mult!

Familia Lugojan — Timisoara 2007-08-29 – 2007-09-10

Ne-am simtit foarte bine in Apartamentul Frezia situat in Constanta la intrarea in Statiunea Mamaia. Suntem o familie cu 2 copii si ne-a avantajat acest tip de cazare. Conditiile sint excelente totul este curat si de bun gust. Domnul Radu este serios si foarte primitor. Daca anul viitor vom face concediul in tara cu siguranta vom reveni in Statiunea Mamaia. Multumim pentru tot.

Oana Lugojan — Timisoara 2007-08-29 – 2007-09-10

Ma numesc Oana si sunt in clasa III-a. Mie mi-a placut foarte mult in Statiunea Mamaia iar apartamentul Frezia din orasul Constanta in care am stat este foarte frumoas. Ne-am simtit foarte bine la Marea Neagra. Va multumim !

Familia Muresan — Alba Iulia 2007-07-15 – 2007-07-22

Clipele petrecute la mare in Statiunea Mamaia au fost intotdeauna plime de farmec pentru familia noastra, dar anul acesta ne-am bucurat de primele zimbate ale fiului nostru, Razvan de 11 luni la vederea nesfarsitei ape. La farmecul marii a contribuit si apartamentul Frezia din orasul Constanta bine pus la punct, utilat si mobilat, aflat la o mica distanta de Statiunea Mamaia.

Recomandam cu caldura aceasta varianta de cazare tuturor familiilor cu copii datorita posibilitatii de a gati ce la pofteste inima si de a le face adaptarea cit mai usoara. Aerul conditionat a fost o adevarata mana cereasca mai ales ca am prins o saptamina de canicula (35-39 grade). In plus Apartamentul Frezia este bine pozitionat asa incat tot apartamentul beneficiaza de racoare. Blocul in care este situat apartamentul este curat cu vecini respectuosi si amabili iar zona desi aglomerata beneficiaza de proximitatea fata de Carrefour Constanta, Metro 1 Constanta, Penny Market si Piata Tomis Nord Ciresica.

Nu promitem sa revenim pentru ca litorall romanesc se degradeaza cu fiecare an care trece iar in zilele de week end devine o mica metropola extrem de agitata, dar daca o vom mai face aici vom locui cu siguranta.

Va multumim si sa aveti parte de un concediu cel putin la fel de minunat ca al nostru. La revedere mare !

Claudiu Serban — Targu Mures 2007-06-16 – 2007-06-25

Sincer, am mai fost timp de 3 ani la rind in Satiunea Mamaia, de fapt de cand avem copil mergem in fiecare an, si am stat numai in apartamente inchiriate la particulari.

In comparatie cu celelalte apartamente inchiriate conditiile din Apartamentul Frezia au fost mult superioare, din toate punctele de vedere (material, apropiere de mare, servicii).

Vreau sa remarc apropierea de piata Ciresica din cartierul Tomis Nord, Carrefour Constanta, aer conditionat si internet in apartament.

Probabil ca daca mergeam la hotel in aceleasi conditii ne costa de 3 ori mai mult, fara a avea toate facilitatile din apartament.

Am avut mici probleme cu accesul la internet uneori la conectare (poate laptopul meu a fost de vina).

Ca o sugestia ar fi dotarea cu obiecte specifice litoralului vara pentru familii cu copii mici (nu numai) cum ar fi saltele plaja, veste pentru copii, umbrele, colace, pompa pentru acestea. In acest fel clientul nu le mai aduce de acasa, le foloseste cele din apartament si le lasa acolo la plecare (normal).

Raspuns : Incepind cu Sezoul Estival 2008 in Apartamentele Frezia si Iris se vor gasi la dispozitia turistilor seturi complete de plaja formate din : saltea gonflabila, umbrela de soare, galeti si forme pentru nisip, pompa de picior, colace si veste.

Familia Donisan — Suceava 2007-06-10 – 2007-06-15

Ne-am simtit foarte bine in apartamentul Frezia in Statiunea Mamaia, speram sa revenim si in 2008. Am avut parte de o vreme frumoasa. Numai cuvinte de lauda pentru Familia Radu. Multumim frumos.

Familia Bucur — Bucuresti 2006-08-30 – 2006-09-10

Numai cuvinte de lauda pentru gazda noastra Familia Radu din orasul Constanta si pentru felul cum au amentajat si utilat Apartamentul Iris pe care noi l-am inchiriat in regim hotelier. Este un apartament care asigura confortul dar si intimitatea de acasa.

Am fost foarte incantati de amplasamentul Apartamentului Iris fiind foarte aproape de Statiunea Mamaia si de plaja, iar piata agroalimentara Ciresica din Cartierul Tomis Nord si Supermarketul Penny din Constanta sint la 2 minute distanta.

Speram ca in anul ce vine sa putem reveni pentru un nou sejur pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamaia.

Familia Vasilescu — Bucuresti 2006-08-26 – 2006-09-06

Am revenit in Statiunea Mamaia dupa concediul petrecut pe Litoralul Marii Negre anul trecut.

Sven Stolze — Marea Britanie 2006-08-13 – 2006-08-20

Va multumesc mult pentru timpul petrecut in apartamentul din orasul Constanta. Informatiile oferite de dumneavoastra in ceea ce priveste serviciile de cazare in regim hotelier ne-au ajutat foarte mult.

Am fost impresionat si de curatenia din Apartamentul Frezia dar si de mobila noua cu care este dotat acesta.

Mentionez si distanta foarte mica fata de Statiunea Mamaia.

Familia Goga — Iasi 2006-08-13 – 2006-08-20

Multe multumiri pentru felul in care ati reusit sa ne organizati sejurul din Statiunea Mamaia. Am fost mai mult decat impresionati de felul in care s-au petrecut lucrurile pe Litoral in Statiunea Mamaia, incepind cu amabilitatea de care ati dat dovada prin faptul ca ne-ati asteptat la gara si ne-ati condus la Apartamentul Iris din orasul Constanta.

E intotdeauna o supriza placuta sa cunoastem oameni care dau dovada de un adevarat profesionalism. Apartamentul format din 2 camere este cu adevarat frumos iar faptul ca am fost atat de aproape de Statiunea Mamaia de plaja si Marea Neagra dar si de un supermarket ne-a ajutat foarte mult.

Va dorim mult succes in continuare si speram sa mai revenim in sezonul viitor pe Litoralul Marii Negre la Mamaia.

Cu siguranta va vom recomanda si prietenilor nostri pentru a face o rezervare.

Familia Gheoghita — Lipova Arad 2006-07-17 – 2006-07-27

Am revenit la Apartamentul Iris din orasul Constanta dupa concediul petrecut anul trecut.

Familia Parvu si Familia Chirilov — Bucuresti 2006-07-03 – 2006-07-09

Felicitari pentru modul in care ati amenajat acest Apartamentul Frezia din orasul Constanta. Ne-am simtit foarte bine am avut un sejur bun, va dorim succes in continuare si un numar cat mai mare de turisti.

Va sugeram pentru ca din cauza soselei ce duce spre intrarea in Statiunea Mamaia atunci cind deschidem geamurile este destula galagie si ar fi bine sa montati un aparat de aer conditionat.

Raspuns : recent am izolat fonic si termic pe exterior apartamentul astfel ca am rezolvat problemele galagiei si a temperaturii din Apartamentul Frezia. Iar in primavara anului 2007 am instalat un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 12 000 BTU.

Familia Lupenci si Familia Ancas — Arad 2006-06-17 – 2006-06-24

Vacanta noastra in Statiunea Mamaia a fost superba, ne-am simtit foarte bine in special copiii, ne-am simtit ca acasa. Apartamentul Frezia de 2 camere este foarte cald si primitor un atuu important a fost piata Ciresica din Tomis Nord care este foarte aproape si nu am pierdut prea mult timp cu gatitul.

Am avut multa intimitate iar tariful de cazare in regim hotelier a fost acceptabil, gazda a fost foarte atenta la toate detaliile. Apreciem interesul pentru clientii care vin in acest Apartamentul Frezia din Constanta si speram ca pe viitor sa mai colaboram.

Le dorim o vacanta de vis tuturor care vin dupa plecarea noastra pe Litoral.

Multa sanatate si toate cele bune. Sa ne revedem cu bine in sezonul urmator.

Familia Vasilescu — Bucuresti 2005-08-29 – 2005-09-06

Am petrecut o vacanta foarte frumoasa in Constanta si Statiunea Mamaia. Ne-am simtit ca acasa in acest Apartamentul Iris unde ne-am bucurat de confort si liniste. Este prima oara cind inchiriem un apartament la mare in regim hotelier la cheie si nu putem decat sa ne felicitam pentru aceasta alegere foare inspirata.

Speram sa revenim si in zezonul urmator pe Litoralul Marii Negre.

Va multumim pentru conditiile de cazare asigurate si pentru amabilitatea de a ne conduce cu masina la Gara din Constanta.

Familia Gheoghita — Lipova Arad 2005-07-19 – 2005-07-28

Am descarcat initial informatiile de pe internet inclusiv fotografiile apartamentelor iar seara in consiliul de familie am hotarit sa rezervam Apartamentul Iris din orasul Constanta pentru sfirsitul lunii Iulie inca din luna Mai. Totul s-a desfasurat asa cum este prezentat pe pagina web.

Am fost asteptati la intrarea in Municipiul Constanta si am ajuns foarte repede la apartament. Dupa ce am parcat masina pe locul destinat apartamentului am intrat in bloc. Am fost impresionati de ordinea curatenia si dotarile apartamentului.

Apartamentul este situat intr-un bloc care nu este amplasat pe un bulevard circulat ci pe o alee linistita la parter, mobilat optim este dotat cu un balcon imens bine protejat impotriva efractiei. Inca din prima noapte petrecuta in apartament ne-am dat seama cat de linistita este zona Tomis Nord din Municipiul Constanta. Situat foarte aproape de magazinele Metro Constanta, Carrefour Constanta , Penny Market Constanta si de piata agro alimentara Ciresica din cartierul Tomis Nord acest apartament este locatia optima pentru petrecerea unui sejur linistit si economic pe Litoralul Marii Negre in Statiunea Mamia.

Ne-am aprovizionat aproape zilnic de la aceste magazine cu tot ce este necesar la jumatate din preturile practicate in Statiunea Mamaia. Mai mult intr-un apartament cu 2 camere situat in apropiere functioneaza un mic magazin alimentar de unde am cumparat zilnic produse proaspete. Fiind situat foarte aproape de intrarea in Statiunea Mamaia drumul pina la plaja si Marea Neagra reprezenta o placere.

Pe fondul unui timp excelent (nici o zi de ploaie) cele 10 zile petrecute aici au reprezentat cel mai reusit concediu de pina acum.

Speram ca vom reusi sa venim in fiecare an in vacanta la mare iar daca acest apartament va fi inchiriat si in viitor vom reveni cu mare placere. Cu siguranta vom recomanda si prietenilor nostri acest apartament.

Familia Suciu — Arad 2005-07-03 – 2005-07-09

O solutie practica si placuta pentru asigurarea cazarii pe perioada estivala in Statiunea Mamaia si orasul Constanta in apartamente inchiriate in regim hotelier. Noi am fost 4 persoane si a fost foarte bine. Mai ieftin in comparatie cu tarifele de la hotel sau pensiuni, intr-un cadru mai familial, am beneficiat atit de soare in timpul zilei (plaja la o distanta mica de apartament) cat si liniste in timpul noptii (cartier slilentios).

Bucataria din apartament este utilata complet cu tot ceea ce este necesar ne-a permis sa mai facem niste economii si in privinta alimentatiei. La fel si magazinele alimentare si piata Ciresica din Cartierul Tomis Nord situate in proximitatea apartamentului.

Curatenia precum si discretia si amabilitatea gazdelor sunt de asemenea motive pozitive pentru un sejur frumos pe Litoralul Marii Negre.

Dragomir Andreea — Brasov 2005-06-20 – 2005-06-25

Am petrecut o vacanta frumoasa in Statiunea Mamaia.Tot ce mi-ati promis in legatura cu inchirierea apartamentului din orasul Constanta a avut finalitatea asteptata.

Cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa-i ofer fetitei mele o saptamana de neuitat pe Litoral. Va multumesc.

Laura Nicolae — Sibiu 2004-08-26 – 2004-08-30

N-am crezut ca si in Romania clientii sunt respectati. Desi am avut nevoie doar de informatii referitoarea la inchirierea unui apartament in regim hotelier in Statiunea Mamaia si orasul Constanta, am primit din partea dumneavoastra mai mult decat atat. Tineti-o tot asa!

Marius Vasilescu — Zalau 2004-08-02 – 2004-08-10

Am fost cazati anul trecut in apartamentul Iris din orasul Constanta. Ne-am simtit foarte bine pe tot parcursul sejurului de la Marea Neagra. Cu propietarul ne-am intilnit de 2 ori la vizionarea apartamentului din orasul Constanta cind am primit cheia si la plecare cind am predat apartamentul.

Problemele ivite pe parcursul concediului petrecut la mare in Statiunea Mamaia (cum ar fi : cum sa ajungem la Acvariu, unde este cel mai apropiat bancomat, ce muzee sa vizita, functioneaza Delfinariul, cum ajungem la manastirea Dervent, care este distanta pina la Costinesti) au fost rezolvate telefonic dar si prin intermediul pliantelor ce se gasesc in apartamentul Iris.

Ionescu Paul — Suceava 2004-07-15 – 2004-07-28

Am rezervat Apartamentul Iris in luna Mai 2004 pentru un concediu in Statiunea Mamaia si orasul Constanta pentru intreaga familie. A fost prima noastra vacanta impreuna si am decis sa inchiriem un apartament in regim hotelier.

Modalitatea de inchiriere a apartamentului precum si restul detaliilor dar si intilnirea in Municipiul Constanta am stabilit-o telefonic iar la sosirea noastra apartamentul inchiriat in regim hotelier era bineinteles liber, singura problema a fost faptul ca fata de rezervarea initiala am dorit sa prelungim cu 2 zile sejurul nostru si cu amabilitatea grupului ce urma sa soseasca dupa noi pe Litoral am rezolvat si aceasta problema.

Vom revenit in anul 2005.

Mioara Dragomir — Resita 2004-07-02 – 2004-07-18

Nu am mai avut posibilitatea de a petrece un concediu pe Litoral Marii Negre din anul 2001 si anul trecut ne-am decis sa revenim in Statiunea Mamaia si datorita faptului ca auzisem lucruri deosebite despre aceasta Statiune.

La inceput am consultat ofertele agentiilor de turism si am facut o triere a acestora. Datorita preturilor putin cam mari eram indecisi dar la insistenta copiilor am cautat si pe internet citeva oferte legate de inchirierea apartamentelor in regim hotelier.

Am trimis mai multe mesaje pe email in urma carora am primit mai multe informatii legate de apartamentele ce se inchiriaza in Statiunea Mamaia si orasul Constanta.

Dupa stabilirea detaliilor am avut putine emotii pina la intrarea in Apartamentul Iris pentru ca ne faceam probleme, oare vom locui singuri, cartierul este sigur, vom avea probleme cu masina si multe altele. Ce sa spun zona este foarte aproape de intrarea in Statiunea Mamaia la inceput am mers pe jos la plaja iar in ultimele 2 zile am mers si cu masina in partea de nord a Statiunii Mamaia pentru a mai schimba peisajul. Am fost incintati si de felul cum arata in prezent orasul Constanta si Statiunea Mamaia foarte curate si bine luminate noaptea.

Va multumim pentru ajutorul acordat.

Paraschivescu Mihai — Timisoara 2004-07-02 – 2004-07-10

Sincer sa fiu la inceput am fost reticent sa rezerv un apartament in regim hotelier in Statiunea Mamaia sau orasul Constanta prin internet pentru a nu fi o oferta falsa motiv pentru care am cerut numarul de telefon al unor persoane ce au folosit in trecut apartamentul.

Dupa ce am schimbat citeva mesaje si am stabilit telefonic toate detaliile domnul Radu ne-au asteptat cu masina la Gara si ne-a condus la apartamentul din orasul Constanta.

Dupa ce am vizionat Apartamentul Iris am decis sa ramanem si nu am regretat. La inceput ne-am speriat pentru ca apartamentul este la parter dar datorita balconului ce are gratii nu am avut nici un fel de problema in plus cind ne intorceam pe jos de la plaja nu mai trebuia sa urcam pe scari.

Ne-am simtit excelent iar proprietarii nu ne-au deranjat pe durata sejurului prima si ultima intilnire a fost la primirea si predarea celor 2 seturi de chei.

Dumitrescu Marius — Arad 2003-08-23 – 2003-08-28

Obisnuim ca sa petrecem cel putin 5 zile pe litoral Marii Negre anual pina in 2000 apelam la serviciile Agentiilor de Turism si eram cazati la diferite hoteluri din Statiunea Mamaia.

Anul trecut o ruda a incercat varianta inchirierii unui apartament in regim hotelier si pentru ca a fost incintata ne-am decis sa apelam si noi la acest servicu.

Dupa stabilirea detaliilor a sosit si momentul ajungerii in orasul Constanta. Datorita unor probleme avute la masina am ajus cu o intirziere de 3 ore fata de ora prognozata dar din fericire si datorita telefoanelor mobile domnul Radu a inteles acest lucru si am fost asteptati la ora 1 noaptea la intrarea in Municipiul Constanta la celebrul vapor aflat pe marginea drumului. Nu ne asteptam la asa ceva.

Am fost foarte multumiti, am petrecut un concediu frumos si fata de alte concedii am facut si ceva economi datorita diferentei de pret in comparatie cu tarifele de cazare practicate de hoteluri in Statiunea Mamaia dar si datorita faptului ca am si putut gati nefiind nevoiti sa luam masa zilnic in Statiunea Mamaia.

Pentru anul viitor vom rezervat din timp apartamentul.

Translate the page into:

Apartamentele noastre